Børnerabatter
Gælder kun på værelse med 2 voksne:
0–2 år GRATIS
3–5 år 40%
6–12 år 20%
over 12 år 5%
Ingen børnerabatter i lejligheder.

Børnuger i Andalo
I ugerne 3, 4, 5, 11 og 12 rejser familiens yngste barn til og med 12 år for kun 1.295 kr. inklusiv egen busplads, seng og halvpension. Kør selv gæster betaler kun 595 kr. for yngste barn inklusiv egen seng og halvpension. Tilbudet gælder ifølge med 2 voksne og kun på Hotel Ghezzi.
Århus Skirejser forbeholder sig ret til selv at bestemme antal børn i alt pr. afgang.

Snemandsklubben
Skiferie er børnenes ferie – men også forældrenes. Derfor sørger vi for pasning af de 4–9 årige hver formiddag fra søndag til torsdag. Dette giver forældrene muligheden for at tage nogle ture i deres eget tempo. Denne service kalder vi Snemandsklubben og den er hos Århus Skirejser inkluderet i rejsens pris. Bemærk, at ordningen kun gælder i Kaltenbach og for at kunne planlægge børneordningen optimalt, bedes I ved bestilling af jeres ferie gøre opmærksom på, om I ønsker at benytte dette tilbud.
Pasningen i Snemandsklubben foregår på bjerget i skiskolens legeland, altid med dansk guide fra Århus Skirejser. Skiskolens "flyvende tæppe", som er et rullebånd, er den eneste form for lift der vil blive benytte i Snemandsklubben.